Das Zertifikat ISO 9001:2000 fuer Projektierung und Durchfuehrung von Bauarbeiten.

Riječ direktora

Svoj uspjeh zasnivamo na priznatom kvalitetu najviših standarda uz konurentne cijene i potpuno zadovoljstvo kupaca, održavajući ugled kompanije visokog povjerenja. Mi kontinuirano težimo biti bolji i poboljšati naše proizvode i procese uz odgovarajući respekt prema zaštiti okoline, sigurnosti i zdravlja uposlenika, te ostalim elementima društvene odgovornosti. U svemu tome posebna je odgovornost za konstantno održavanje i stalno poboljšavanje uspostavljenog sistema upravljanja kvalitetom zasnovanog na našim poslovnim planovima i ciljevima, te zahtjevima međunarodnog standarda ISO 9001:2000.

Naša vizija jeste biti uspješni u radu cijele organizacije u svim domenima kojima se bavimo, neprestano postavljati više ciljeve, stalno poboljšavati sami sebe, te omogućiti puta ka poslovnoj izvrsnosti a samim tim, biti lider na tržištu u svojoj oblasti.

mr.Smail Nuhić dipl.ing.građ.

image
image

Usluge visokog kvaliteta koje u potpunosti zadovoljavaju zahtjeve i očekivanja kupca.

Naša misija, uz dosadašnju praksu i stečeni ugled je ispuniti svoju jasno definisanu namjenu uz intenzivan razvoj nas samih. Stalno poboljšavati i usavršavati sveukupne performanse organizacije, pružati usluge visokog kvaliteta koje u potpunosti zadovoljavaju zahtjeve i očekivanja kupca. Uvijek biti raspoloživi na tržištu sa konkuretnim cijenama.

Naše osnovne vrijednosti su kontinuirani razvoj vlastitih sposobnosti i kompententnosti, visoko svjesno, odgovorno i motivirano osoblje, povjerenje klijenata čije su potrebe i zahtjevi naš kontinuirani motiv za stalno poboljšanje, povjerenje i podrška poslovnih partnera.

  • Odgovorno
    osoblje
  • Povjerenje
    klijenata
  • Stalno
    usavršavanje

Our History

Euroing d.o.o. je društvo s ograničenom odgovornošću za projektovanje, konzalting i nadzor nad izvođenjem svih vrsta građevinskih radova, osnovano 31.12.2002. godine u Bihaću. Firma ima potrebna ovlaštenja za rad kako na nivou kantona tako i na nivou Federacije BiH.
Osim navedenog Euroing d.o.o posjeduje i certifikat ISO 9001:2000 za projektovanje i izvođenje građevinskih radova.

Euroing Tim

Euroing tim čine diplomirani inženjeri i magistri raznih struka, sa višegodišnjim radnim iskustvom i aktivnim znanjem struke u pogledu tehnike i građevinske regulative. Sačinjeni od nekoliko generacija prožimamo se mladošču i inovativnosti sa iskusnim i starijim inženjerskim kadrom, a zajedno činimo iskusan, dinamičan i vrlo inovativan tim, koji može realizirati sve pred njim postavljene zadatke.

Svake godine ulažemo dosta vremena i sredstava na edukaciju, stručno osposobljavanje te posjećujemo brojne sajmove građevinarstva kako u BiH tako i u inostranstvu. Svi članovi tima imaju međunarodno iskustvo, te govore većinu stranih jezika (njemački, španski, engleski, švedski i italijanski).